وکیل ملکی| نحوه انتخاب بهترین وکیل ملکی

وکیل ملکی

وکیل ملکی

وکیل ملکی به وکیلی گفته می شود که در زمینه املاک و مستغلات و اراضی تجربیات متعدد و لازم را داشته باشد و بتواند با طرح درست و صحیح دعاوی، شما را در رسیدن به حقوق قانونی خود یاری کند.

وکیل ملکی علاوه بر تخصص، به شدت نیازمند تجربه است و بعضا ممکن است با طرح نادرست دعاوی، به نتیجه ای که حق مسلم شماست نرسید.

یک وکیل ملکی متخصص و معتبر بایستی بر تسلط کامل به قوانین مربوط به ملک، آئین نامه های مختلف حقوقی، ثبتی، مالیاتی، نظریه مشورتی های صادره در این خصوص و قوانین و آئین نامه های مربوط به شهرداری و غیره مسلط باشد؛ اگر چه بسیاری از افراد نسبت به برخی امور حقوقی اطلاعاتی بدست آورده اند لیکن صرف داشتن اطلاعات جزئی نمی تواند شما را در برابر خطرات این حوزه مصون بدارد.

بهترین وکیل ملکی را چگونه انتخاب کنیم؟

به علت حساسیت، پیچیدگی و ارزش اقتصادی بالای پرونده های ملکی، شما بایستی در انتخاب وکیل ملکی دقت بالایی داشته باشید؛ انتخاب اشتباه ممکن است موجب وارد آوردن ضرر و زیان به اموال و دارایی شما شود؛ بنابراین به شدت توصیه می شود حتما برای انتخاب یک وکیل مناسب به نکات زیر دقت کنید:

یک وکیل ملکی متخصص بایستی از نحوه شروع این دعوی اطلاع کامل داشته باشد تا با مستندات صحیح پیش برود و یا در دعاوی که شروع کننده نیست و در مقام دفاع اعلام وکالت می کند بداند با چه مدارکی در جلسه رسیدگی حضور یابد تا بتواند جلسه را به نفع موکل پیش ببرد.

تجربه یک وکیل ملکی در این عرصه نقش بسیار تعیین کننده دارد زیرا در مواردی که لازم است می تواند قاضی شعبه را مجاب کند برای پیشبرد هرچه سریع تر دعوی دستورات لازم را صادر کند.

اطلاعات ثبتی و آشنایی با قوانین ثبتی نیز از دیگر موارد مهم است که یک وکیل ملکی باید به آن مسلط باشد. در کنار این موضوع درصد موفقیت یک وکیل در پرونده های قبلی بسیار حائز اهمیت و نشان از توان وی دارد.

در کنار این موضوعات، مهمترین موضوع برای انتخاب بهترین وکیل ملکی، درصد موفقیت وی در پرونده های قبلی است.

گروه وکلای سحابی، به پشتوانه بیش از ۹۲ درصد موفقیت در ۴۱۷ پرونده اخیر خود، و با با بیش از ۱۳ سال تجربه، می تواند یکی از انتخاب های شما برای وکالت ملکی در تهران، البرز و … باشد.

هزینه وکیل دعاوی ملکی در سال ۱۴۰۳ به طور شفاف چقدر است؟

به طور خلاصه هزینه یا حق الوکاله وکیل در دعاوی ملکی، بین ۷ تا ۱۰ درصد از بهای خواسته تعیین می شود. این مبلغ با در نظر گرفتن نوع دعوا اعم از مالی مانند دعوای الزام به تنظیم سند و غیر مالی مانند رفع تصرف عدوانی متفاوت است.

به موجب ماده ۹ آئین نامه تعرفه حق الوکاله مصوب ۱۳۹۹ که در حال حاضر و در سال ۱۴۰۳ نیز مجرا می باشد، با لحاظ ماده ۶۲قانون آئین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی تعرفه وکالت و میزان حق الوکاله وکیل دادگستری در دعاوی مالی، در صورتی که حکم دادگاه بدوی، در مورد بهای خواسته یا همان خواسته دعوی، قطعی باشد، ۱۰ درصد بهای خواسته بوده و اگر حکم دادگاه بدوی، قطعی نباشد، حق الوکاله وکلا در دعاوی مالی، مطابق جدول زیر تعیین می گردد:

  • بهای خواسته تا مبلغ پانصد میلیون ریال (هشت درصد بهای خواسته)
  • نسبت به مازاد بر مبلغ پانصد میلیون ریال تا دو میلیارد ریال (هفت درصد بهای خواسته)
  • نسبت به مازاد بر مبلغ دو میلیارد ریال تا ده میلیارد ریال (پنج درصد بهای خواسته)
  • نسبت به مازاد بر مبلغ ده میلیارد ریال تا سی میلیارد ریال (چهار درصد بهای خواسته)
  • از مبلغ سی میلیارد ریال به بالا(سه درصد بهای خواسته) است.

چه زمانی به وکیل ملکی مراجعه کنیم؟

در هر موضوعی مانند الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به فک رهن، الزام به اخذ سند، الزام به تحویل، الزام به اخذ پایانکار، الزام به اخذ صورتمجلس تفکیکی و … که مربوط به ملک و اموال غیرمنقول باشد، می‌توانید به وکیل ملکی مراجعه کنید و مشورت بگیرید.

به این صورت وکیل شما از ابتدای مسیر در کنار شماست؛ بدیهی است که مراجعه به وکیل ملکی در مراحل اولیه کار و پیش از وقوع مشکل، می‌تواند از بروز ضرر و زیان‌های بیشتر و طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده جلوگیری کند. 

برای دریافت مشاوره ملکی آنلاین، تلفنی یا حضوری می توانید به این صفحه مراجعه نمائید.

وکیل ملکی کیست؟

وکیل ملکی به وکیلی گفته می شود که در زمینه املاک و مستغلات و اراضی تجربیات متعدد و لازم را داشته باشد و بتواند با طرح درست و صحیح دعاوی، شما را در رسیدن به حقوق قانونی خود یاری کند.

همانطور که می دانید مال غیر منقول شامل زمین، آپارتمان، ملک و امسال آن است؛ بنابراین صرف طرح این دعوی مهم نیست مهم است که شما از وکیلی که در محل وقوع آن مال وکالت می کند و حتی محل زندگی اش در آنجاست اعتماد کنید و دعوی ملکی خود را به چنین وکیلی بسپارید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *