مشاوره ملکی تلفنی، آنلاین و حضوری

لطفا برای دریافت مشاوره حقوقی ملکی، فرم زیر را تکمیل نمایید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند

و یا به شماره زیر پیامک ارسال نمائید

09127274644

درصد بالای موفقیت گروه وکلای سحابی در پرونده‌های ملکی

13 سالسابقه
417پرونده‌های انجام شده
92%پرونده‌های موفق
5+وکیل با تجربه
12+تقدیرنامه و جوایز

برگزیده آرای موفق دعاوی ملکی

روش‌های دریافت مشاوره حقوقی ملکی

مشاوره تلفنی

مشاوره آنلاین

مشاوره حضوری

برای دریافت مشاوره از هر یک از روش های زیر می توانید فرم درج شده در بالای صفحه را پر کنید تا همکاران ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیریند و یا به شماره 09127274644 پیامک ارسال نمائید. 

با توجه به اینکه وکلای گروه سحابی، دارای تخصص‌‍ های متفاوتی در حضوره ملکی هستند، پس از دریافت اطلاعات شما و بسته به نیازتان، مشاوره شما را به کارشناس مربوطه ارجاع می دهیم و این اطمینان را به شما می‌دهیم که تمامی کارشناسان ما دارای تخصص بالا و تجربه کافی برای حل امور ملکی شما هستند و پشتوانه این موضوع، میزان موفقیت ما در پرونده‌های ملکی است.

در نظر داشته باشید که وکیل متخصص در امور ملکی زمان‌های بسیاری را در دادگاه و یا جلسات حقوقی بسر می‌برد و دقیقا به همین علت برای اخذ یک مشاوره کارساز و موثر نیاز به تعیین وقت قبلی است و قاعدتا هدف مجموعه ما نیز ارائه مشاوره توسط وکلاست و نه دستیاران ایشان.

مزایای استفاده از مشاوره حقوقی ملکی 

مشاوره حقوقی ملکی به صورت تلفنی، آنلاین یا حضوری این امکان را به اشخاص می‌دهد که از هر نقطه‌ای بتوانند با وکیل متخصص در ارتباط باشند و اطلاعات لازم را از ایشان دریافت نماید.

بسیاری از افراد مایل به دریافت مشاوره حضوری به دلیل وقت گیر بودن رفت و آمد و سایر مشکلات آن نیستند، بهترین گزینه برای این افراد و صرفه جویی در زمان دریافت مشاوره ملکی حقوقی به صورت تلفنی یا آنلاین.

مشاوره آنلاین یا تلفنی با یک وکیل ملکی به شما در امور مالی‌تان کمک می‌کند تا با آگاهی بیشتری پیش بروید. ضمن اینکه این روش ها باعث حفظ حریم خصوصی شما نیز می شود.

مشاوره ملکی رایگان: آنلاین و تلفنی ۲۴ ساعته

در صورتی که سوال شما کوتاه و مختصر و قابل پاسخگویی در یک متن کوتاه باشد، می توانید با درج نظر در زیر همین مطلب یا سایر مطالب مرتبط سایت، مشاوره ملکی رایگان دریافت نمائید. 

اما در نظر داشته باشید، یک وکیل زبده به واسطه تعدد پرونده‌های خود، اکثر زمانش را در دادگاه سپری می‌کند! پس چگونه 24 ساعته و رایگان به شما مشاوره می دهد؟ 

چرا مشاوره ملکی رایگان ارائه نمی‌دهید؟

با توجه به اینکه مشکلات پرونده‌های ملکی، می‌تواند برای موکلین گرامی، بسیار هزینه بر باشد و یک اشتباه می‌تواند مشکلات سنگینی برای موکل ایجاد نماید، ترجیح می‌دهیم با دریافت هزینه حداکثر توان و انرژی خود را برای پرونده شما به کار ببندیم.

ضمن اینکه سابقه خوب وکلای این گروه، نیازی به ارائه مشاوره رایگان ملکی جهت دریافت پرونده ندارد. 

به نظر شما یک دکتر خوب، یک مهندس زبده یا … حاضرند وقت خود را رایگان در اختیار شما بگذارند؟ 

 

انواع مشاوره ملکی: 

شما می توانید در تمامی موضوعات حقوقی مرتبط با ملک به مشاوران ما اعتماد کنید؛ این موضوع ابعاد گسترده ای دارد و می توان برخی از آنها را به شرح ذیل، برشمرد: 

۱. دعاوی ملکی حقوقی
۲. دعاوی اموال ثبتی
۳. دعاوی ملکی کیفری یا جزایی

دعاوی ملکی حقوقی شامل:
الزام به تنظیم سند رسمی
الزام به فک رهن
الزام به اخذ سند
الزام به تحویل
الزام به اخذ پایانکار
الزام به اخذ صورتمجلس تفکیکی
ابطال سند رسمی
اعلام بطلان سند عادی
دستور فروش ملک مشاعی
دعوی اثبات مالکیت

دعاوی ملکی ثبتی شامل:
گواهی عدم افراز
اعتراض به رای هیات
اعتراض به رای کمیسیون ها

دعاوی ملکی کیفری یا جزایی شامل:
انتقال مال غیر
کلاهبرداری
جعل اسناد مالکیت
معامله به قصد فرار از دین

 

از چه کسی مشاوره ملکی بگیریم؟

یک وکیل ملکی متخصص و معتبر بایستی بر تسلط کامل به قوانین مربوط به ملک، آئین نامه های مختلف حقوقی، ثبتی، مالیاتی، نظریه مشورتی های صادره در این خصوص و قوانین و آئین نامه های مربوط به شهرداری و غیره مسلط باشد؛ اگر چه بسیاری از افراد نسبت به برخی امور حقوقی اطلاعاتی بدست آورده اند لیکن صرف داشتن اطلاعات جزئی نمی تواند شما را در برابر خطرات این حوزه مصون بدارد.

دعاوی ملکی علاوه بر تخصص، به شدت نیازمند تجربه است و بعضا ممکن است با طرح نادرست دعاوی، به نتیجه ای که حق مسلم شماست نرسید

بسیار حائز اهمیت است که وکیل اراضی از قوانین مربوط به کمیسیون ها و قوانین مرتبط با اراضی اعم از شهری و خارج از شهر اطلاع کامل داشته باشد زیرا این امر در طرح دعوای صحیح بسیار کمک کننده است.

یک وکیل متخصص در امور اراضی بایستی از نحوه شروع این دعوی اطلاع کامل داشته باشد تا با مستندات صحیح پیش برود و یا در دعاوی که شروع کننده نیست و در مقام دفاع اعلام وکالت می کند بداند با چه مدارکی در جلسه رسیدگی حضور یابد تا بتواند جلسه را به نفع موکل پیش ببرد. تجربه یک وکیل کاربری اراضی در این عرصه نقش بسیار تعیین کننده دارد زیرا در مواردی که لازم است می تواند قاضی شعبه را مجاب کند برای پیشبرد هر چه سریع تر دعوی دستورات لازم را صادر کند.

28 دیدگاه

  • اگر مالک ملکی پس از چندین سال که ملک بدون صاحب مانده است پیدا شود آیا امکان تخلیه ملک وجود دارد؟

  • اگر شخصی صاحب نسق زراعی باشد امکان اخراج او و یا تخلیه زمین وجود دارد؟

  • شخصی که ملک در اختیارش نبوده است آیا می تواند دعوی رفع تصرف عدوانی مطرح کند؟

  • آیا شخصی که ملکی را خریداری کرده است می تواند علیه فروشنده الزام به تحویل مطرح کند آن هم در حالی که ثمن معامله را طبق تعهد پرداخت نکرده ؟

    • یا سلام ، آیا پس گرفتن ۳ دانگ ملک از همسر که بنامت زده شده امکان پذیر است ؟

      • باسلام
        در این مورد مدعی مطلع بودن از متراژ بایستی این امر را به اثبات برساند در غیر اینصورت صرف نوشته شدن جمله کمی و کیفی ملک به رویت خریدار رسید دلیل بر اطلاع خریدار به متراژ نیست
        البته با توجه به اینکه پایانکار به ایشان تحویل شده می توانید به این موضوع استناد کنید و اطلاع و آگاهی خریدار را به اثبات برسانید

  • آیا منابع طبیعی و یا هر نهاد دولتی می تواند بدون مدرک مالکیت و بدون مدارک مثبت انتقال اقدام به تصرف ملک کند؟

    • درود
      بستگی به نوع انتقال دارد
      هبه
      صلح
      بیع
      باید دید چه نوع انتقالی صورت گرفته است؟

      • درود بر شما
        اگر سند صادر شده و سابقه ثبتی وجود دارد بایستی تقاضای المثنی بدید که مراحل خاص خود را دارد لیکن اگر سند رسمی ندارد موضوع متفاوت است . بفرمایید کدام حالت است؟

    • درود
      اگر هبه محسوب شود بله قابل رجوع یا همان به اصطلاح شما پس گرفتن است.

  • با سلام.
    ملکی دوطبقه به متراژ ۲۴۰ به صورت کلی فروخته شده است و پایان کار قبل از انتقال سند به خریدار تحویل داده شده است و به رویت او رسیده است و شفاهی هم به خریدار گفته شده است که ملک مساحت اصلاحی ان ۲۲۰ متر است. خریدار سند جدید را بر اساس ۲۴۰ کتر گرفته است.
    در حال حاضر خریدار شکایت کرده و داد خواست خیار تبعض صفقه با توجه به وحدت رویه 811 داده است و استرداد ثمن به نرخ روز بابت ماوتفاوت متراژ داده است. در قرارداد ذکر شده است که کمی و کیفی ملک به رویت خریدار رسیده است.
    ایا حقی دارند ایشان؟

    • بله، البته پس از برداشت محصول و یا جلب رضایت صاحب نسق که می تواند با ارزش گذاری توسط کارشناس و یا توافق انجام گیرد.

      • درود
        با توجه به اینکه ادعای مالکیت نسبت به این بخش از زمین که فرمودید، وجود دارد،اگر به نفع بنیاد مسکن سندی در حدود اربعه که شما ادعا دارید سند صادر شده است ،شما بایستی اقدام حقوقی علیه بنیاد مسکن یا هر نهادی که سند به نامش شده است ،مطرح کنید و این امر منوط به این است که شما مدارکی جهت اثبات ادعای خود داشته باشید.
        یکی از دعوای حقوقی شما قطعا بایستی اثبات مالکیت باشد.

        • دعوی تصرف عدوانی حقوقی مربوط به شخص متصرف است بنابراین مالک غیر متصرف نمی تواند این دعوی را به صورت حقوقی علیه متصرف مطرح کند و بایستی دعوی خلع ید مطرح کند.

          • خیر نمی تواند و تا زمان انجام تعهد مربوطه در قرارداد ملک تحویل او نخواهد شد لیکن همچنان مالک است مگر اینکه در قرارداد شرط انفساخ وجود داشته باشد.

          • با سلام
            اینجانب در سال 1391 و1393 دو قطعه مجاور زمین موروثی از پدر خودم و عمه بزرگم در یک روستا خریداری نموده ام.که در مجاور زمین بنده، زمینی طبق وصیت پدربزرگم جهت ساخت حسینیه در نظر گرفته شده است. سال 1401 که برای دریافت پروانه ساخت روستایی از طریق بنیاد مسکن شهرستان اقدام نموده ام متوجه شدم که در سال 1394 بدون حضور اینجانب کارشناسی از بنیاد آمده و طبق نظر افرادی، به عمد یا سهوا بخشی از زمین من که دقیقا قسمت طرح هادی برای ساخت خانه است جز حسینیه حساب شده و توسط کارشناس بنیاد ثبت شده است.
            در بنیاد مسکن گفتن باید تغییر کاربری بگیری! یعنی بنده برای زمین شخصی خودم باید پیگیر تغییر کاربری و هزینه های مرتبط و شاید درگیر شدن با چند نهاد برای تغییر کاربری و اثبات اینکه زمین بنده است باشم. با توجه به اینکه هم اکنون محل واقعی حسینیه مشخص هست و شوناژ شده است از بنیاد خواستم کارشناسی بیاید بازدید کند و موقعیت اصلی حسینیه رو ببیند و اگر امکان دارد اصلاحیه ای صورت پذیرد و نقشه ثبت شده در بنیاد اصلاح گردد. اما گفتن نمیشود و صورتجلسه کارشناس در سال 94 به امضا شورا، دهیار و بخشدار وقت رسیده است.
            الان نمیدانم از بنیاد شکایت کنم یا از طریق حقوقی پیگیر درست شدن مشکل باشم و یا اینکه پیگیر تغییر کاربری باشم.ممنون میشوم راهنماییم کنید.با تشکر

  • عرض سلام و ادب، قطعه زمینی موروثی در سال 1364 توسط بنده (یکی از ورثه) از سایر وُراث (مادر، برادر و خواهران) خریداری شده و مراتب به صورت دست نویس در کاغذی مکتوب و از طریق ثبت اثرانگشت به تأیید فروشندگان رسیده است و همچنین شورای روستا کاغذ مذکور را مُهر نموده است. لازم به ذکر است که اولاً در کاغذ مذکور ثَمَن معامله قید نگردیده و ثانیاً یکی از ورثه نیز از ارایه ی اثرانگشت و امضاء امتناع نموده و البته در تمام این سال ها نیز از طرح دعوی مبنی بر ادعای مالکیت خودداری نموده است تا اینکه در سال اخیر (1402) که بنده برای اخذ سند مالکیت اقدام نمودم و اداره ثبت مطابق رویه ی قانونی اقدام به انتشار آگهی نمود، ورثه ی مذکور اقدام به طرح شکایت مبنی بر تصرف عدوانی ملک توسط بنده نموده است. لطفا بفرمایید در این رابطه امکان اثبات حق توسط اینجانب وجود دارد؟

    • بله امکان تخلیه وجود دارد حال اگر مالکیت رسمی باشد که با دعوی خلع ید و اگر رسمی نباشد ابتدائا بایستی اثبات شود و سپس اقدام برای تخلیه انجام شود.

      • خیر نمی تواند و بایستی مدارکی همچون رای کمیسیون مربوطه و آگهی تشخیص و برگ تشخیص و هرگونه رایی که مثبت مالکیت آن نهاد دولتی باشد را ارائه کند.

  • سلام
    من یه خونه خریدم که قرار بود پارسال ۳۱ فروردین سند بزنن
    ولی صاحب خانه از حیاط آپارتمان سوپر مارکتی درست کرده و شهرداری اجازه سند زدن رسمی رو نمی‌داد
    شکایت کردیم و دادگاه حق رو به ما دادن
    آیا سوپرمارکت باید تخریب بشه تا اجازه سند رسمی داده بشه؟

    • درود
      لطفا بفرمایید منظورتون از حق رو به ما داد چی هست؟
      آیا رای به الزام به تنظیم سند رسمی صادر شده است؟

      شما به شهرداری اطلاع بدهید خودشون میان سراغ سوپر مارکت
      و اینجا صاحب خانه قبلی با شهرداری طرف حساب می شود

  • سلام. اپارتمان پیش خرید کردم. تمام تعهدات رو انجام پرداختم. الان بهم تحویل نمیدن. هنوز آپارتمان آماده هم نیست. میخوام شکایت کنم.
    اول از فروشنده که خونه رو تحویل نمیدن و در محضر هم حاضر نمیشن برای تعهد و فروش رسمی.
    دوم از بنگاه بخاطر بستن قرارداد یکطرفه و تبانی با مالک.
    سوم درخواست ضرر و زیان و حق دادرسی و وکیل.
    آیا در خصوص اینها میتوانم شکایت کنم و چه عواقبی دارد ؟

    • درود
      دادخواست الزام به تحویل بزنید
      به انضمام خسارات قراردادی البته در صورتی که در قراردادتون خسارات درج شده باشد.
      در صورت لزوم تامین دلیل هم انجام دهید

    • درود
      بله اگر تعهدات خریدار انجام شده باشد ، می تواند با طرح دادخواست برای تحویل اقدام کند.
      برای اخذ خسارت نیز نیاز به گواهی عدم حضور دارید
      از بنگاه املاک رو نمی توان دقیق گفت چرا که بستگی دارد به نحوه تنظیم قرارداد و بایستی مدارک بررسی شود.

      • سلام
        اول اینکه باید دید طرف مقابلتون دادخواست حقوقی علیه شما مطرح کرده اند یا شکایت کیفری اگر حقوقی باشه، و ایشون سابقه تصرف نداشته باشند دعواشون رد خواهد شد و در مورد کیفری هم باید ببینیم شرایط به چه نحوی است و اما در خصوص سهم الارث که ایشون امضا نکرده اند در واقع به شما منتقل نشده و تنها باقی وراث سهم الارث خودشون رو به شما منتقل کردند.

  • با سلام
    پدر بنده از پدر خود یه زمینی حدودای سال ۱۳۸۴ خریده طبق قولنامه (زمین دارای سند مشاع بوده که به ثبت پدر بزرگم رسیده)اما سند رو یکی از وراث ازمون گرفته و تحویل نمیده الان بنده همون قولنامه رو پشت نویسی کردم به اسم خودم و برای ثبت سند اقدام کردم که نیاز هست تا وراث پدربزرگم قبول کنن که طبق قولنامه پدرشون زمین رو فروخته که امتنا میکنند یسری اسناد در مورد شهرداری که قبلا برا گرفتن پروانه و کارهای مجوز رو در دست دارم و یسری قولنامه اجاره که حدودا ۱۵ سالی که به مستجری دادم که کاشی فروش بوده الان من اگه بخوام خودم بدون گرفتن وکیل برم جلو امکانش هست که بتونم به سر انجام برسونم الان این زمین قیمتی در حدود سه تا چهار میلیارد داره و منم توان پرداخت ده درصد این مبلغ رو ندارم ممنون میشم اگه امکانش باشه بفرمایید چه مراحلی پیش رو دارم و آیا بدون وکیل میتونم کارو جلو ببرم یا نه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *